Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Poseu una olla al foc amb l'oli d'oliva. Piqueu la ceba, el gingebre i l'all.
Sofregiu-ho tot a foc suau fins que la ceba quedi transparent (uns 15 min, aproximadament).
Afegiu-hi la canyella i remeneu-ho uns minuts, perquè deixi anar l’aroma i el sofregit se n'impregni.
Incorporeu-hi el tomàquet triturat, salpebreu-ho i coeu-ho 10 min.
Afegiu-hi la llet de coco, remeneu-ho bé i incorporeu-hi les llenties. Deixeu-les ofegar un parell de minuts i cobriu-ho amb aigua, i que quedi un parell de dits per sobre.
Coeu-ho a foc suau fins que les llenties estiguin fetes (15-20 min).
Afegiu-hi la cúrcuma i tritureu-ho. Podeu rectificar-ne la quantitat de líquid segons la consistència que us agradi més, afegint aigua o llet de coco.
Corregiu-ho de sal i serviu-ho amb un rajolí de llet de coco, oli d'oliva i fulles de julivert (opcional).
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.