correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Torna al llistat
Matambre
Esther Martínez
- Feu una pasta amb un ou, julivert i all picat. Afegiu-hi el pa ratllat fins a obtenir una pasta que es pugui untar.
- Bulliu un ou 12 min.
- Talleu la pastanaga a bastonets.
- Esteneu el tall que es pela, amb la part més greixosa contra el marbre. Unteu-lo amb la pasta d’ou, julivert i all. Repartiu-hi per sobre la pastanaga tallada a bastonets i el bacó. Esmicoleu-hi l’ou dur per la superfície. Salpebreu-ho.
- Enrotlleu-ho el màxim de fort possible i lligueu-ho amb corda. Deixeu-ho reposar a la nevera 24 h.
- Coeu el tall de carn a la barbacoa amb molt poca brasa, 45 min, girant-lo cada 5-10 min, perquè es cogui de manera homogènia i no es cremi. Amb aquesta cocció lenta, tot el greix es desfarà i tindreu un plat saludable amb tota l'aroma.
- Deixeu reposar la carn 24 h a la nevera (quan estigui freda).
- Talleu-la com si fos embotit i mengeu-vos-la freda. Es pot acompanyar amb maionesa (oli de gira-sol, ou i llimona).
Autor
Esther MartínezNúmero de persones
4Ingredients
- 1 tall que es pela de vedella
- 2 ous ecològics
- 1 pastanaga
- 100 g de bacó fumat
- 4 grans d’all
- julivert
- 100 g de pa ratllat
- sal
- pebre negre