concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]



Torna al llistat

Pastís de formatge de la iaia Maria

Maria de Montserrat Oliveras i Ballús

  1. En un bol gran, barregeu el sucre i la farina. Afegiu-hi els tres iogurts, el formatge cremós i els ous, i bateu-ho fins que quedi una massa homogènia. 
  2. Poseu la massa en un recipient d’uns 7 cm d’alçada i, si voleu, poseu-hi panses de Corint per decorar.
  3. Escalfeu el forn a 170 ºC i coeu-hi el pastís entre 30 i 50 min (depèn del forn). No obriu el forn fins 30 min, com a mínim, després que s’hagi acabat la cocció, i punxeu el pastís amb un escuradents llarg per saber si està cuit. 
  4. Deixeu refredar el pastís fora del forn. El podeu conservar a la nevera abans de servir-lo. 

Autor

Maria de Montserrat Oliveras i Ballús

Número de persones

Ingredients

  • 2 iogurts naturals
  • 1 iogurt de llimona
  • 250 g de formatge cremós
  • 5 cullerades de farina de blat
  • 9 cullerades de sucre 
  • 3 ous  
  • panses de Corint

LINK BASES LEGALS

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.