correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]


Introdueix els caràcters que veus al requadre Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA

Torna al llistat

Timbal de gules

Victoria Fernández Rodríguez

Timbal de gules
  1. Punxeu la patata per diversos llocs amb una forquilla i coeu-la al microones, 3 min per cada costat, a màxima potència. Quan estigui freda, talleu-la a rodanxes i reserveu-la.
  2. Salteu les gules amb una mica d’all i bitxo i reserveu-les.
  3. Talleu els xampinyons a làmines fines i salteu-los en una paella amb una mica d’oli d’oliva. Feu el mateix amb les gambes.
  4. Munteu el plat posant una rondanxa de patata laminada i, a sobre, poseu-hi el timbal amb els pebrots escalivats, les gules, els xampinyons i les gambes. 
  5. Abans de servir-ho, poseu-hi un polsim de pebre vermell i julivert picat i un raig d’oli d’oliva.

Autor

Victoria Fernández Rodríguez

Número de persones

Ingredients

  • 1 patata mitjana
  • 1 paquet de gules
  • pebrots vermells escalivats
  • 2 xampinyons frescos
  • 6 gambes, pelades
  • sal
  • oli d’oliva verge extra
  • pebre vermell
  • julivert picat
  • all
  • bitxo

Consulta'n les bases legals.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.