Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hem rebut el teu vot correctament
Moltes gràcies!
No s'ha pogut guardar la votació
Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]
Talleu els verats a rodanxes, enfarineu-los i saleu-los. Salteu-los en una cassola de paret alta. Retireu el verat i, a la mateixa cassola, enrossiu la pastanaga (pelada i tallada), la ceba (pelada i tallada a la juliana), els alls, el llorer, el pebre i l'api (tallat a rodanxes). Saleu-ho i, quan tot s’hagi enrossit, afegiu-hi la pela i el suc de la taronja. Remeneu-ho bé i afegiu-hi unes gotes d'oli de sèsam i un rajolí de salsa de soja.
Torneu a posar el verat a la cassola i afegiu-hi mig got de vinagre de vi blanc (o de poma), un got i mig d'aigua i un pessic de sal (tasteu-ho i afineu-ne el punt de sal). Deixeu-ho coure, a foc mitjà i amb la cassola tapada, 1 h o 1 h 30 min.
Apagueu el foc, deixeu la cassola tapada perquè vagi perdent temperatura i, un cop fred, reserveu el verat fins l'endemà.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.