concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]



Torna al llistat

Verat en escabetx de taronja i aromes orientals

Marina Antúnez Ferrer

  1. Talleu els verats a rodanxes, enfarineu-los i saleu-los. Salteu-los en una cassola de paret alta. Retireu el verat i, a la mateixa cassola, enrossiu la pastanaga (pelada i tallada), la ceba (pelada i tallada a la juliana), els alls, el llorer, el pebre i l'api (tallat a rodanxes). Saleu-ho i, quan tot s’hagi enrossit, afegiu-hi la pela i el suc de la taronja. Remeneu-ho bé i afegiu-hi unes gotes d'oli de sèsam i un rajolí de salsa de soja. 
  2. Torneu a posar el verat a la cassola i afegiu-hi mig got de vinagre de vi blanc (o de poma), un got i mig d'aigua i un pessic de sal (tasteu-ho i afineu-ne el punt de sal). Deixeu-ho coure, a foc mitjà i amb la cassola tapada, 1 h o 1 h 30 min.
  3. Apagueu el foc, deixeu la cassola tapada perquè vagi perdent temperatura i, un cop fred, reserveu el verat fins l'endemà. 

Autor

Marina Antúnez Ferrer

Número de persones

6

Ingredients

  • 3 verats mitjans (sense cap ni tripes)
  • 1 taronja
  • 2 grans d'all
  • 1 ceba
  • 2-3 pastanagues
  • 2 fulles de llorer
  • 1 grapat de grans de pebre negre
  • 2 branques d'api
  • 1 got de vinagre de vi blanc
  • 3 cullerades de salsa de soja
  • 2 cullerades d'oli de sèsam
  • sal

LINK BASES LEGALS

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.