correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]


Introdueix els caràcters que veus al requadre Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA

Torna al llistat

Vieires amb parmentier de patata

Núria Arumí Novellas

Vieires amb parmentier de patata
  1. Bulliu les patates amb pela, 20 min. Peleu-les i aixafeu-les. Incorporeu-hi la mantega i la llet.
  2. En una planxa ben calenta, poseu un parell de gotes d'oli i coeu les vieires, 1 min per cada costat.
  3. Al plat, feu un llit amb el Parmentier, poseu-hi les vieires a sobre i acabeu-ho amb les flors i el succedani de caviar de salmó.

Autor

Núria Arumí Novellas

Número de persones

4

Ingredients

  • 8 vieires
  • 1 kg de patates negres del bufet
  • 250 g de mantega
  • 250 ml de llet
  • sal
  • pebre negre
  • succedani de caviar de salmó
  • flors comestibles (pensaments)

Consulta'n les bases legals.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.