correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hem rebut el teu vot correctament

Moltes gràcies!

No s'ha pogut guardar la votació

Hi ha hagut algun error durant la votació. Pots contactar amb el servei d'atenció al client al telèfon 900 500 005 les 24h o per e-mail a [email protected]


Introdueix els caràcters que veus al requadre Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA

Torna al llistat

Caneló de carbassó farcit de marisc amb beixamel de gambes

Paqui Ferreron Arpal

Caneló de carbassó farcit de marisc amb beixamel de gambes
  1. Filetegeu el carbassó i escaldeu-lo 1 min. Poseu-lo en un recipient amb aigua freda, retireu-lo i eixugueu-lo amb paper de cuina. Reserveu-lo. 
  2. En una paella, salteu les gambes, els musclos i les cloïsses amb el porro i els alls tendres. Reserveu-ho. 
  3. Obriu els musclos i les cloïsses al vapor, amb un raig de vermut negre. 
  4. En una cassola amb aigua mineral, poseu un porro, el tomàquet, un raig d’oli, sal i el peix de roca net. Feu-ho bullir 1 h.
  5. Feu servir els caps de les gambes per preparar un fumet, posant-los en un cassó amb una mica d’aigua i coent-los 30 min.
  6. Prepareu la beixamel amb un porro, els alls tendres i mitja cullerada de farina. Afegiu-hi el fumet de caps de gamba.
  7. Quan la beixamel estigui lligada, afegiu-hi el marisc i farciu els canelons de carbassó amb aquesta farsa. Reserveu-los.
  8. En una paella, daureu un all filetejat i salteu les angules. Poseu els canelons al forn, empolseu-hi parmesà i gratineu-los 8 min, a 180 ºC.
  9. Poseu un llit d’angules als plats i, a sobre, els canelons, un polsim de julivert i gambes.

Autor

Paqui Ferreron Arpal

Número de persones

Ingredients

  • 2 carbassons mitjans
  • 250 g de gambes vermelles de Tarragona
  • 500 g de musclos de roca
  • 500 g de cloïsses
  • 250 g d’angules 
  • 2 porros
  • 3 tomàquets madurs
  • 3 alls tendres
  • 500 de peix de roca
  • 1 gra d’all
  • 100 g de farina
  • 100 g de parmesà
  • oli d’oliva arbequina verge extra
  • vermut negre
  • sal
  • julivert

Consulta'n les bases legals.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.