BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Molls amb albergínia

Molls amb albergínia

05/agosto/2019

Recepta de molls amb albergínia, ingredients per a 4 persones:

  • 2 albergínies
  • 12 filets d’anxova dessalats
  • 4 molls de bona mida filetejats
  • 1 manat de menta fresca
  • 1 llimona
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre

 

1  Retireu el copoll de les albergínies i talleu-les al llarg per obtenir 12 làmines d’1 cm de gruix. Saleu-les i deixeu-les purgar en una escorredora 1 h.

2  Renteu la menta, separeu-ne les fulles i piqueu-ne tres quartes parts.

3  Repasseu els filets d’anxova per retirar-ne possibles espines residuals.

4  En una paella antiadherent amb un parell de cullerades d’oli, fregiu les làmines d’albergínia, ben escorregudes i seques, pels dos costats. Escorreu-les en paper absorbent i poseu-les en una plata de forn.

5  Sobre cada làmina, poseu un filet d’anxova, un pessic de menta picada i, al damunt de tot, un filet de moll amb la pell cap amunt. Salpebreu-ho i poseu-hi la resta de menta pel damunt.

Tapeu la safata amb paper d’alumini i coeu-ho al forn calent, a 180 ºC, 10-12 min, segons la mida dels filets. Traieu-ho i regueu-ho amb un rajolí de suc de llimona.

Más entradas de blog

Canapès de pera i formatge gratinats

Recepta de canapès de pera i formatge gratinats, ingredients per a 4 persones: 1 pera...

Les peres, de Lleida

Les peres es poden degustar tot l’any , ja que les diferents varietats se succeeixen al...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.