Recepta de patates amb sorpresa, ingredients per a 4 persones:
- 8 patates per al forn
- 125 g de xampinyons
- 4 tomàquets secs en oli
- 1 ou
- farigola
- oli d’oliva verge extra
- sal pebre negre
1 Renteu les patates, emboliqueu-les amb paper d’alumini i poseu-les al forn calent, a 190 ºC, 1 h.
2 Netegeu els xampinyons, talleu-los a tires fines i passeu-los per la paella amb una mica d’oli. Afegiu-hi la farigola esmicolada, salpebreu-ho amb moderació i reserveu-ho.
3 Verifiqueu la cocció de les patates (punxant-les amb una broqueta) i, si és correcta, partiu-les per la meitat, al llarg. Buideu-ne la polpa deixant-hi 1 cm de paret.
4 Aixafeu la polpa de patata i barregeu-la amb els xampinyons i l’ou batut. Farciu les patates amb la pasta resultant i, al damunt, poseu-hi els tomàquets secs, tallats a tires. Torneu-ho a posar al forn, 15 min.