BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

angle-left Atrás

Recepta de sardines marinades amb puré de cigrons i pipes de carabassa

Recepta de sardines marinades amb puré de cigrons i pipes de carabassa

08/junio/2020

Tipus de plat: Primer
Dificultat: Mitjana
Temps: 10 minuts
Racions: 4

Ingredients

  • 16 sardines fresques
  • 200 g de cigrons
  • 1 llimona
  • 40 pipes de carabassa verdes
  • vinagre de poma
  • melmelada de tomàquet
  • sal
  • oli d’oliva verge extra

Preparació

  1. Escateu i filetegeu les sardines i submergiu-les 2 h en aigua, vinagre de poma i sal. Compteu una part de vinagre per cada tres d’aigua.
  2. Per al puré de cigrons, tritureu els cigrons bullits i emulsioneu-los amb oli d’oliva i unes gotes de llimona.
  3. A l’hora de servir el plat poseu les sardines marinades sobre una base de puré de cigrons i acompanyeu-ho amb unes quantes pipes de carabassa i una mica de melmelada de tomàquet.

 

 

Más entradas de blog

Recepta de bacallà amb patates i ou 

Tipus de plat: Primer Dificultat: Mitjana Racions: 4 Ingredients: ...

Com gaudir de les fruites del juny al seu punt

El juny dóna el tret de sortida de l’estiu i de l’arribada de les fruites de pinyol...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.