BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

angle-left Atrás

Recepta de seitons fregits amb vi blanc

Recepta de seitons fregits amb vi blanc

11/junio/2020

Ingredients per a 4 persones:

16 seitons frescos grossos

2 grans d’all

3 fulles de julivert

1 bitxo

1 copa de vi blanc

1 got de brou de peix

oli d’oliva verge extra

 

Preparació:

 

  1. Neteja els seitons retirant-ne el cap, la panxa i l’espina; deixa els dos lloms junts, en forma de papallona.
  2. Escalfa una mica d’oli d’oliva en una cassola de fang. Daura-hi els alls laminats i el bitxo.
  3. Afegeix-hi els seitons abans que l’all es dauri massa. Deixa'ls fregir a foc mitjà només 1 min.
  4. Afegeix-hi el julivert picat i després el vi blanc; deixa que s’evapori l’alcohol.
  5. Aboca-hi el brou de peix i deixa-ho bullir uns 2 min.
  6. Serveix els seitons fregits en un plat una mica calent.

 

 

 

Más entradas de blog

Peix cru a la taula de casa

Sahimi, tataki, ceviche, sushi, carpaccio o tàrtar. L’afició de menjar peix cru ha arribat a...

Recepta de creps de pernil i avellanes

Ingredients per a 4 persones: 1 ou 200 ml. de llet 100 g. de farina 200...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.