BLOG
En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.
Entradas con Blog .
Flors de carbassó en tempura farcides de formatge blau
17/septiembre/2021Ingredients (per a 4 persones): 18 flors de carbassó 220 ml d’aigua 140 g de farina 1 rovell d’ou...
Agulla de porc amb salsa de formatge de cabra i ceba caramel·litzada
13/septiembre/2021Ingredients per a 4 persones: 12 talls d'agulla de porc de 50 g cadascun sal pebre negre oli...
Pastís de verdures
02/septiembre/2021Ingredients per a 4 persones: 4 albergínies 3 pebrots vermells 3 patates 4 carbasses 250 ml de...
Préssecs gratinats
25/agosto/2021Ingredients per a 4 persones: 4 préssecs de carn forta 40 g d’ametlla laminada 100 ml de llet 150...
Amanida de tomàquets de temporada, figaflors, sardines curades i vinagreta de festucs
19/agosto/2021Ingredients per a 1 persona: 4 tomàquets 2 figaflors 3 sardines 1 ceba tendra 150 g de sal 100 g...
Pastís de porros i crema vegetal
16/agosto/2021Ingredients per a 4 persones: Per al paté vegetal: 2 pebrots vermells 70 g de nous 30 g de...