BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

Empedrat de cigrons i fonoll

Ingredients per a 4 persones: • 500 g de cigrons petits cuits • 1 bulb de fonoll • 250 g de...

Xató del Vendrell

Ingredients per a 4 persones: Per a la salsa: 100g d’ametlles 80g d’avellanes 1 nyora...

Claus per a una bona calçotada

Aquesta tradicional festa gastronòmica catalana és senzilla però requereix dels millors...

Rissoto amb bolets i espàrrecs

Ingredients per a 4 persones: 1 all 1 ceba 70 g de formatge parmesà 40 g de mantega 1...

Rap a l'all cremat

Ingredients per a 4 persones: Per a la salsa: 750 ml de fumet de peix 4 grans d’all laminats...

Ous en "cocotte" amb bacon fumat

Ingredients per a 4 persones: 4 ous 75 g de bacon fumat tallat en llardons 20 cl de nata per...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.