BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

Blogs

RSS

La mona de Pasqua

Quin és l'origen de la mona de Pasqua? Com han evolucionat les mones? T'ho expliquem!

“Des del primer moment em van encomanar il·lusió, dinamisme i ganes de fer la feina ben feta”

La Teresa Musach forma part del departament de Vendes de Bonpreu i Esclat. Voleu conèixer-la de...

Test de brandada de bacallà amb mini cebes i espinacs

Vols preparar una recepta d'allò més innovadora? Prepara aquest test de brandada de bacallà de la...

Viatjant pels Calls

Els antics barris jueus reben el nom de Calls i encara se'n conserven en diferents ciutats del...

Crema de pastanaga i formatge fresc

És molt important menjar verdura, què et sembla preparar aquesta deliciosa crema?

Viatjant per la ruta del Cister

No deixis de conèixer els tres monestirs de la ruta del Cister: Santes Creus, Poblet i Vallbona...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.