BLOG
En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.
Viatjant per la Catalunya de Dalí
31/marzo/2016Et presentem una ruta per conèixer de prop la importància que el territori va tenir per a Dalí.
Bacallà al pil pil d'olives negres
23/marzo/2016Si t'agrada el bacallà, estem segurs que aquesta recepta t'encantarà!
La mona de Pasqua
22/marzo/2016Quin és l'origen de la mona de Pasqua? Com han evolucionat les mones? T'ho expliquem!
“Des del primer moment em van encomanar il·lusió, dinamisme i ganes de fer la feina ben feta”
15/marzo/2016La Teresa Musach forma part del departament de Vendes de Bonpreu i Esclat. Voleu conèixer-la de...
Test de brandada de bacallà amb mini cebes i espinacs
11/marzo/2016Vols preparar una recepta d'allò més innovadora? Prepara aquest test de brandada de bacallà de la...
Viatjant pels Calls
04/marzo/2016Els antics barris jueus reben el nom de Calls i encara se'n conserven en diferents ciutats del...