BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Compra una postal, regala un somriure

11/enero/2016

Són disset els músculs de la cara que exercites per somriure. Ara, amb la campanya ‘Regala Somriures’ de Bonpreu i Esclat, pots fer que l’efecte sigui una cadena que arribi a tots els racons del planeta. Posem a treballar els músculs, no? És molt fàcil! Amb cada postal solidària que compres per 1€, estàs fent un donatiu del mateix import a una de les tres entitats solidàries amb què col·laborem els supermercats Bonpreu i Esclat: Mans Unides, Oxfam Intermón i la Fundació Josep Carreras. Tots els diners que es recullen es destinen als diferents projectes solidaris que porten a terme aquestes institucions.

Petites aportacions fan possibles grans reptes. Els diners que es recullen per a Mans Unides es destinen al projecte Sobirania alimentària a comunitats indígenes, que serveix per millorar la seguretat alimentària i la comercialització d’aliments a mercats locals entre les poblacions indígenes de la província de Condorcanqui, a la regió Nord-oest del Perú. Amb una simple postal, tu també hi pots ajudar!

Optant per Oxfam Intermón, la teva solidaritat servirà per potabilitzar l’aigua a Bria, una regió de Haute-Kotto, a la República Centreafricana, on ja s’hi ha construït 49 pous per convertir l’aigua bruta en neta i ajudar els seus habitants a subsistir per sí mateixos. Cada postal amb un somriure és una gota de vida per a tots ells.

La Fundació Carreras persegueix un objectiu meravellós: convertir la leucèmia en una malaltia completament curable. Així, cada euro que es recapta a través dels donatius dels clients de Bonpreu i Esclat es destina al projecte de creació i desenvolupament de l’Institut de Recerca contra la Leucèmia Josep Carreras, on es treballa per arribar a trobar un medicament adequat per a cada tipus de pacient. 

Comprant una postal estaràs comprant molt més que un tros de paper per enviar a un amic o familiar. El teu euro val un somriure i, a més a més, servirà per posar en marxa una espiral solidària amb projectes que, mica en mica, canvien el món.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.