BLOG
En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.
Salmó al forn sobre porros cremosos
11/marzo/2024Ingredients per a 4 persones: 4 lloms de salmó de 150 g, amb pell i sense espines 3 porros 4...
Estofat de mongetes amb carabassa i tomàque
08/marzo/2024Ingredients per a 4 persones: 400 g de mongetes blanques cuites. 200 g de carbassa sense pell...
Pollastre rostit a la cocota amb xirivies i cebes tendres
04/marzo/2024Ingredients per a 4 persones: 8 cuixes de pollastre amb os i pell 500 g de xirivies 2 cebes...
Faves a la catalana amb botifarra negra
13/febrero/2024Ingredients per a 1 persona: 400 g de faves pelades. 4 botifarres negres. 1 ceba. 2 grans...
Guisat de sípia amb pèsols
13/febrero/2024Ingredients: 800 g de sípies. 300 g de pèsols. 1 ceba picada. 2 tomàquets. 3 grans d'all. ...
Pasta amb pesto basilic i carxofes
13/febrero/2024Ingredients per a 4 persones: Pasta Rigatoni (400 grams). Carxofes (400 grams, netes i...