correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Vuelve al listado
Arròs amb bacallà i verdures
Conxita Linares Peraira
- Renteu el bacallà i escorreu-lo. Fregiu-lo lleugerament (molt poc, perquè no quedi sec) i reserveu-lo.
- Sofregiu les verdures tallades a bastonets i amb una mica de sal: les pastanagues, la ceba, el pebrot i l’all, amb una mica d’oli (aneu amb compte amb la quantitat de sal que poseu a les verdures, perquè el bacallà és salat i el brou també.)
- Quan agafi color, afegiu-hi els tomàquets, pelats i tallats a trossets, i sofregiu-ho tot.
- Afegiu-hi l’arròs i barregeu-lo bé amb les verdures. Immediatament, poseu-hi el brou vegetal fins que cobreixi l’arròs.
- Deixeu-ho coure entre 15 i 20 min. Els primers 10 min, la cocció ha de ser a foc fort, i després a foc suau. Un parell de minuts abans que s’acabi la cocció, poseu el bacallà a la cassola i per sobre tireu-hi un polsim de pebre negre mòlt.
Autor
Conxita Linares PerairaNúmero de personas
Ingredientes
- 200 g de bacallà dessalat
- 300 g d’arròs
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- ½ pebrot verd
- 2 tomàquets madurs petits
- 2 grans d’all
- brou vegetal
- sal
- pebre negre