correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Vuelve al listado
Arròs de bacallà, pèsols i carxofa
Asun Martínez Artieda
- En una cassola amb oli, fregiu les carxofes. Retireu-les.
- Feu un sofregit amb les cebes i el tomàquet, a foc lent. Afegiu-hi el bacallà sec esqueixat i remeneu-ho. Quan el bacallà estigui daurat, aboqueu-hi tres tasses d’aigua per cada tassa d’arròs.
- Quan arrenqui el bull, poseu els pèsols i les carxofes a la cassola; quan torni a bullir, afegiu-hi l’arròs i una mica de pebre vermell.
- Coeu-ho el temps que calgui, segons el tipus d’arròs que hàgiu fet servir. No cal que ho saleu, perquè el bacallà ja és salat.
Autor
Asun Martínez ArtiedaNúmero de personas
4Ingredientes
- 4 tasses d’arròs
- 5 o 6 carxofes
- 200 g de pèsols
- 2 cebes
- 250 g de tomàquet triturat
- 250 g de bacallà sec esqueixat
- oli d’oliva verge extra
- 12 tasses d’aigua
- 1 culleradeta de pebre vermell