concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hemos recibido tu voto correctamente

Muchas gracias!

No se ha podido guardar el voto

Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]



Vuelve al listado

Arròs de bacallà, pèsols i carxofa

Asun Martínez Artieda

  1. En una cassola amb oli, fregiu les carxofes. Retireu-les.
  2. Feu un sofregit amb les cebes i el tomàquet, a foc lent. Afegiu-hi el bacallà sec esqueixat i remeneu-ho. Quan el bacallà estigui daurat, aboqueu-hi tres tasses d’aigua per cada tassa d’arròs.
  3. Quan arrenqui el bull, poseu els pèsols i les carxofes a la cassola; quan torni a bullir, afegiu-hi l’arròs i una mica de pebre vermell.
  4. Coeu-ho el temps que calgui, segons el tipus d’arròs que hàgiu fet servir. No cal que ho saleu, perquè el bacallà ja és salat.

Autor

Asun Martínez Artieda

Número de personas

4

Ingredientes

  • 4 tasses d’arròs
  • 5 o 6 carxofes
  • 200 g de pèsols
  • 2 cebes
  • 250 g de tomàquet triturat
  • 250 g de bacallà sec esqueixat
  • oli d’oliva verge extra
  • 12 tasses d’aigua
  • 1 culleradeta de pebre vermell

LINK BASES LEGALES

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.