correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Vuelve al listado
Carxofes amb rossellones al cava
Frederic Fàbregas Martin
- Retireu les fulles exteriors de les carxofes, talleu-ne les puntes, deixeu-ne una mica de tronc i talleu-les per la meitat.
- Poseu les rossellones amb aigua freda unes hores. Remeneu-les de tant en tant i canvieu-los l'aigua un parell de cops.
- Bulliu els cors de carxofa amb força aigua amb sal, a foc mitjà, 15 min, fins que estiguin tendres però ferms (el temps dependrà de la mida de les carxofes).
- Daureu l'all picat en una paella amb poc oli, afegiu-hi la farina, torreu-ho uns segons i incorporeu-hi les rossellones, ben escorregudes. Regueu-ho amb el cava, coeu-ho a foc viu fins que s'obrin (llenceu les que no s’obrin), incorporeu-hi les carxofes i coeu-ho 2 min, remenant-ho amb compte. Serviu-ho calent, amb un mica de julivert picat per sobre.
Autor
Frederic Fàbregas MartinNúmero de personas
4Ingredientes
- 12 carxofes
- 500 g de rossellones
- 1 gra d'all
- 200 ml de cava
- oli d'oliva verge extra
- 30 g de farina
- sal
- julivert