correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Vuelve al listado
Coca de calçots
Sandra Marquié Sayagués
- Per a la coca: poseu la farina en un bol, feu-hi un forat al mig, com un volcà, i afegiu-hi la cervesa, l'oli i la sal. Barregeu-ho bé fins que quedi ben integrat (no cal amassar-ho gaire). Deixeu reposar la massa 30 min, tapada amb un drap.
- Doneu forma a la coca amb els dits, sobre una safata de forn amb paper sulfurat. Deixeu-la ben prima.
- Unteu la coca amb el romesco i col·loqueu-hi els calçots a sobre. Coeu-la al forn calent, a 190 °C, 20-25 min, fins que la coca quedi daurada.
Autor
Sandra Marquié SayaguésNúmero de personas
2Ingredientes
Per a la massa:- 250 g de farina integral
- 125 ml de cervesa
- 60 ml d’oli d’oliva verge extra
- sal
- romesco
- calçots cuits