correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Vuelve al listado
Crema de llenties vermelles i llet de coco
Edith Gallardo Ferré
- Esbandiu les llenties amb un colador.
- Poseu una olla al foc amb l'oli d'oliva. Piqueu la ceba, el gingebre i l'all.
- Sofregiu-ho tot a foc suau fins que la ceba quedi transparent (uns 15 min, aproximadament).
- Afegiu-hi la canyella i remeneu-ho uns minuts, perquè deixi anar l’aroma i el sofregit se n'impregni.
- Incorporeu-hi el tomàquet triturat, salpebreu-ho i coeu-ho 10 min.
- Afegiu-hi la llet de coco, remeneu-ho bé i incorporeu-hi les llenties. Deixeu-les ofegar un parell de minuts i cobriu-ho amb aigua, i que quedi un parell de dits per sobre.
- Coeu-ho a foc suau fins que les llenties estiguin fetes (15-20 min).
- Afegiu-hi la cúrcuma i tritureu-ho. Podeu rectificar-ne la quantitat de líquid segons la consistència que us agradi més, afegint aigua o llet de coco.
- Corregiu-ho de sal i serviu-ho amb un rajolí de llet de coco, oli d'oliva i fulles de julivert (opcional).
Autor
Edith Gallardo FerréNúmero de personas
Ingredientes
- 250 g de llenties vermelles
- 200 g de tomàquet natural triturat
- 100 ml de llet de coco
- 1 l d'aigua mineral
- 1 ceba petita
- 1 gra d'all
- 1 trosset de gingebre fresc
- 2 cullerades d'oli d'oliva verge extra
- sal
- pebre negre
- 1 culleradeta de canyella en pols
- 1 culleradeta de cúrcuma en pols