Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Poseu una olla al foc amb l'oli d'oliva. Piqueu la ceba, el gingebre i l'all.
Sofregiu-ho tot a foc suau fins que la ceba quedi transparent (uns 15 min, aproximadament).
Afegiu-hi la canyella i remeneu-ho uns minuts, perquè deixi anar l’aroma i el sofregit se n'impregni.
Incorporeu-hi el tomàquet triturat, salpebreu-ho i coeu-ho 10 min.
Afegiu-hi la llet de coco, remeneu-ho bé i incorporeu-hi les llenties. Deixeu-les ofegar un parell de minuts i cobriu-ho amb aigua, i que quedi un parell de dits per sobre.
Coeu-ho a foc suau fins que les llenties estiguin fetes (15-20 min).
Afegiu-hi la cúrcuma i tritureu-ho. Podeu rectificar-ne la quantitat de líquid segons la consistència que us agradi més, afegint aigua o llet de coco.
Corregiu-ho de sal i serviu-ho amb un rajolí de llet de coco, oli d'oliva i fulles de julivert (opcional).
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.