concurs-cuina Portlet

correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hemos recibido tu voto correctamente

Muchas gracias!

No se ha podido guardar el voto

Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]



Vuelve al listado

Crema freda de la Violette

Raquel Abad Coll

  1. Peleu les patates i talleu-les a rodanxes.
  2. Renteu els porros i talleu-los a rodanxes fines.
  3. Escalfeu la mantega a part i afegiu-hi els porros. Deixeu que es vagin sofregint, però sense que arribin a agafar color. Afegiu-hi el brou i la llet, les patates, sal i pebre, i deixeu-ho coure 25 min.
  4. Al final de la cocció, afegiu-hi la nata i tritureu-ho tot junt fins que quedi una crema ben fina. Deixeu-la refredar a la nevera i, quan la serviu, afegiu-hi fulles de julivert per sobre, una culleradeta de nata i les tiretes de pernil ibèric ben fines.

Autor

Raquel Abad Coll

Número de personas

4

Ingredientes

  • 600 g de patates vitelotte
  • 2 porros (només la part blanca)
  • 20 g de mantega
  • 750 ml de brou de pollastre
  • 200 ml de llet
  • 150 ml de nata líquida
  • pernil ibèric tallat a tires
  • sal
  • pebre negre acabat de moldre

 

LINK BASES LEGALES

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.