correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Vuelve al listado
Crema freda de la Violette
Raquel Abad Coll
- Peleu les patates i talleu-les a rodanxes.
- Renteu els porros i talleu-los a rodanxes fines.
- Escalfeu la mantega a part i afegiu-hi els porros. Deixeu que es vagin sofregint, però sense que arribin a agafar color. Afegiu-hi el brou i la llet, les patates, sal i pebre, i deixeu-ho coure 25 min.
- Al final de la cocció, afegiu-hi la nata i tritureu-ho tot junt fins que quedi una crema ben fina. Deixeu-la refredar a la nevera i, quan la serviu, afegiu-hi fulles de julivert per sobre, una culleradeta de nata i les tiretes de pernil ibèric ben fines.
Autor
Raquel Abad CollNúmero de personas
4Ingredientes
- 600 g de patates vitelotte
- 2 porros (només la part blanca)
- 20 g de mantega
- 750 ml de brou de pollastre
- 200 ml de llet
- 150 ml de nata líquida
- pernil ibèric tallat a tires
- sal
- pebre negre acabat de moldre