correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Vuelve al listado
Tataki de tonyina vermella
Eva Corral Alfranca
- En una paella, sofregiu la ceba, tallada petita, fins que estigui transparent, i afegiu-hi la mel i la salsa de soja.
- Bulliu les mongetes tendres al vapor fins que estiguin grenyals.
- Passeu el llom de tonyina per la paella, 1 min per cada banda. Talleu-lo a daus d'1,5 cm.
- Talleu les mongetes i emplateu-ho.
Autor
Eva Corral AlfrancaNúmero de personas
2Ingredientes
- 1 llom de tonyina vermella fresca
- 1 ceba
- 1 cullerada de mel
- sèsam
- mongetes tendres
- flors d'all
- 1 cullerada de salsa de soja