correcte
Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat
correcte
Hemos recibido tu voto correctamente
Muchas gracias!
No se ha podido guardar el voto
Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]
Vuelve al listado
Timbal de gules
Victoria Fernández Rodríguez
- Punxeu la patata per diversos llocs amb una forquilla i coeu-la al microones, 3 min per cada costat, a màxima potència. Quan estigui freda, talleu-la a rodanxes i reserveu-la.
- Salteu les gules amb una mica d’all i bitxo i reserveu-les.
- Talleu els xampinyons a làmines fines i salteu-los en una paella amb una mica d’oli d’oliva. Feu el mateix amb les gambes.
- Munteu el plat posant una rondanxa de patata laminada i, a sobre, poseu-hi el timbal amb els pebrots escalivats, les gules, els xampinyons i les gambes.
- Abans de servir-ho, poseu-hi un polsim de pebre vermell i julivert picat i un raig d’oli d’oliva.
Autor
Victoria Fernández RodríguezNúmero de personas
Ingredientes
- 1 patata mitjana
- 1 paquet de gules
- pebrots vermells escalivats
- 2 xampinyons frescos
- 6 gambes, pelades
- sal
- oli d’oliva verge extra
- pebre vermell
- julivert picat
- all
- bitxo