correcte

Valida el teu vot al correu electrònic que t'hem enviat

correcte

Hemos recibido tu voto correctamente

Muchas gracias!

No se ha podido guardar el voto

Ha habido algun error al almacenar el voto. Puedes contactar con el servicio de atención al cliente en el teléfono 900 500 005 las 24 h o por e-mail a [email protected]


Introduce los caracteres que ves en el recuadro Texto a identificar Refrescar CAPTCHA Refrescar CAPTCHA

Vuelve al listado

Timbal de gules

Victoria Fernández Rodríguez

Timbal de gules
  1. Punxeu la patata per diversos llocs amb una forquilla i coeu-la al microones, 3 min per cada costat, a màxima potència. Quan estigui freda, talleu-la a rodanxes i reserveu-la.
  2. Salteu les gules amb una mica d’all i bitxo i reserveu-les.
  3. Talleu els xampinyons a làmines fines i salteu-los en una paella amb una mica d’oli d’oliva. Feu el mateix amb les gambes.
  4. Munteu el plat posant una rondanxa de patata laminada i, a sobre, poseu-hi el timbal amb els pebrots escalivats, les gules, els xampinyons i les gambes. 
  5. Abans de servir-ho, poseu-hi un polsim de pebre vermell i julivert picat i un raig d’oli d’oliva.

Autor

Victoria Fernández Rodríguez

Número de personas

Ingredientes

  • 1 patata mitjana
  • 1 paquet de gules
  • pebrots vermells escalivats
  • 2 xampinyons frescos
  • 6 gambes, pelades
  • sal
  • oli d’oliva verge extra
  • pebre vermell
  • julivert picat
  • all
  • bitxo

Consulta las bases legales.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.