Apptualitza't

A BonpreuEsclat Energia estem compromesos amb l’energia verda i la mobilitat sostenible, i per tal de contribuir a la popularització del vehicle elèctric, si ets propietari particular d’un vehicle elèctric o híbrid endollable particulars (cotxe, moto, bici o patinet), t’abonem 50€ a la guardiola de la teva targeta client!

Com pots gaudir de la promoció?

Si t’interessa gaudir d’aquesta promoció contacta amb el servei d’atenció al client a través del 900 500 005, i si encara no ets client, fes-te de BonpreuEsclat Energia i informa’ns que tens un vehicle elèctric o híbrid endollable. Caldrà que acreditis el vehicle fent-nos arribar una imatge teva amb el vehicle i el teu nom complet.

*Per gaudir de la promoció el propietari del vehicle haurà de ser client de BonpreuEsclat Energia o donar-se d’alta a la comercialitzadora abans del 28 de febrer de 2021 i tenir una permanència mínima del servei d’un any.

La bonificació serà efectiva un cop per client en el moment que rebi la primera o pròxima factura. Només per a clients que tinguin vehicles elèctrics o híbrids endollables particulars (Cotxes, motos, bicis o patinets) i així ho acreditin.

Aquesta promoció no és acumulable a la resta de promocions del servei a excepció del cèntim de descompte per litre a les nostres benzineres.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurarlas o rechazar su uso pulsando el botón "Configurar". Más información.