BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Rissoto amb bolets i espàrrecs

14/de febrer/2023

Ingredients per a 4 persones:

  • 1 all
  • 1 ceba
  • 70 g de formatge parmesà
  • 40 g de mantega
  • 1 gotet de vi blanc dolç
  • 1 litre de brou de pollastre
  • 350 g d’arròs
  • Un rajolí d’oli d’oliva verge extra
  • 250 g de bolets variats (xampinyons, rossinyols, ceps)
  • 16-20 unitats d’espàrrecs verds
  • Un pessic de sal
  • Pebre negre molt

Elaboració:

  1. Per al risotto: Talla la ceba en daus ben fins, a brunesa. Talla els espàrrecs en 3 parts cadascun.
  2. En una cassola posa una cullerada de mantega, un rajolí d’oli i posa el gra d’all una mica xafat i la ceba picada. Deixa coure a foc lent fins que la ceba estigui ben transparent i cuita.
  3. Afegeix els bolets tallats en trossos grans i sofregeix-los 5 minuts. Afegeix els espàrrecs, i deixa’ls un parell de minuts.
  4. Aboca l’arròs i cuina’l un parell de minuts amb els bolets, els espàrrecs i la ceba.
  5. Tira el vi blanc i deixa’l reduir del tot.
  6. Aboca el brou de pollastre a poc a poc perquè l’arròs vagi absorbint a poc a poc el caldo.
  7. Quan es quedi sense caldo, afegeix-ne de nou i repeteix l’operació fins a acabar la cocció de l’arròs.
  8. És important anar remenant tota l’estona per deixar un arròs cremós. Salpebra i retira l’arròs del foc. Deixa’l reposar 1 minut fora del foc.
  9. Afegeix el formatge parmesà i un dau de mantega i remena amb cura perquè ens quedi ben cremós.
Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.