BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Vieires glacejades amb formatge i cremós de pastanaga i brots verds

03/de desembre/2020

Ingredients per a 4 persones:
8 vieires
1 kg de pastanaga
150 g de mantega
100 g de formatge Parmigiano Reggiano
100 g de brots verds
100 ml d’oli d’oliva verge extra
2 cullerades de vinagre de xerès
1 culleradeta de cúrcuma
1 culleradeta de comí molt
sal
pebre blanc
 

Preparació:

  1. Pela i trosseja les pastanagues. Posa-les en una safata de forn amb un dit d’aigua, tapa la safata amb paper d’alumini i cou-les al forn a 180 °C durant 15 min. Escorre-les i tritura-les en calent amb 100 g de mantega, la cúrcuma, el comí, sal i pebre blanc. Deixa-ho refredar.
     
  2. Fes una vinagreta barrejant l’oli, el vinagre i un pessic de sal. Talla encenalls de formatge amb l’ajuda d’un pelador.
     
  3. Retira les closques de les vieires. Neteja’n la carn i el coral.
     
  4. Cou les vieires en una paella amb la resta de la mantega i un polsim de sal i pebre, 1 min per cada costat impregnant-ho constantment amb el suc de la cocció.
     
  5. Munta els 4 plats posant-hi en cadascun un fil de cremós de pastanaga, dues vieires glacejades i alguns brots verds. Amaneix-ho amb la vinagreta i els encenalls de formatge.

 

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.