BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Recepta de bosses de fetge gras i figa

27/septiembre/2019

Recepta de bosses de fetge gras i figa, ingredients per a 4 persones:

  • 150 g de pernil de cuixa (part central)
  • 6 figues seques
  • 60 g de fetge gras en bloc
  • Un manat de fulles de cebollí

 

1. Retireu el copoll de les figues i talleu-les per la meitat, al llarg.

2. Amb l’ajut d’un buidador de melons passat per aigua calenta, prepareu una dotzena de mitges esferes de fetge gras. Disposeu-les contraposades a les mitges figues, tot reconstruint una esfera.

3. Prepareu dotze talls de pernil ben sencers per embolicar cadascuna de les esferes que heu preparat, i després lligueu-ho amb un parell de fulles de cebollí escaldades durant 10 s.

4. Poseu els farcellets en un plat i presenteu-los com a aperitiu, just asseguts a taula i com a complement del primer brindis.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.