BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Amanida panzanella amb xerris, préssec, cireres i mató

28/julio/2022

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 préssecs
  • 20 cireres 
  • 2 pots de tomàquets xerri de colors
  • 1 manat d’alfàbrega fresca
  • 1 paquet de crostonets de pa
  • 1 mató de 200 g
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal Maldon
  • Pebre negre mòlt

Elaboració:

  1. Talla els xerris per la meitat.
  2. Pica l’alfàbrega.
  3. Talla les cireres per la meitat i treu-ne el pinyol.
  4. Talla els préssecs , un cop nets, amb la pell en làmines fines.
  5. Barreja els xerris, les cireres, l’alfàbrega, l’oli, la sal i el pebre.
  6. Afegeix el préssec i els crostonets de pa i barreja de nou amb cura

Presentació:

  1. En un plat col·loca l’amanida de tomàquets.
  2. Intercala una mica de mató per sobre l’amanida.
  3. Amaneix-la amb l’oli d’oliva verge extra.



 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.