BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Aprèn a conservar la carn

17/abril/2024

Quan es tracta de conservar carn a casa, la precaució és clau. La manera en què gestionem i emmagatzemem aquest aliment pot influir en la seva frescor.  Amb uns senzills consells, podem assegurar-nos que la nostra carn mantingui la seva qualitat i sabor, fins al moment de consumir-la.

1. Temperatura: És crucial preveure la conservació de la carn a casa. Si no es consumeix en dos dies, és millor congelar-la. A la nevera, no excedeixis les 48 hores, mantenint-la entre 0º i 4ºC.

2. Conservació: Evita utilitzar paper de plata o film, o apilar plats sobre la carn. Si la conserves a la nevera durant unes hores, no la manipulis; guarda-la tal com l'has comprada.

3. Descongelació: Descongela la carn a la nevera, retirant-la el dia anterior al consum.


Una correcta gestió de la conservació de la carn és fonamental per a mantenir la seva frescor, sabor i valor nutricional. Amb pràctiques senzilles com les mencionades, podem garantir que la carn conservi la seva qualitat fins al moment de gaudir-la. Recorda sempre seguir aquests consells per a una experiència culinària segura i deliciosa.

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.