BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Aprèn a conservar la carn

17/abril/2024

Quan es tracta de conservar carn a casa, la precaució és clau. La manera en què gestionem i emmagatzemem aquest aliment pot influir en la seva frescor.  Amb uns senzills consells, podem assegurar-nos que la nostra carn mantingui la seva qualitat i sabor, fins al moment de consumir-la.

1. Temperatura: És crucial preveure la conservació de la carn a casa. Si no es consumeix en dos dies, és millor congelar-la. A la nevera, no excedeixis les 48 hores, mantenint-la entre 0º i 4ºC.

2. Conservació: Evita utilitzar paper de plata o film, o apilar plats sobre la carn. Si la conserves a la nevera durant unes hores, no la manipulis; guarda-la tal com l'has comprada.

3. Descongelació: Descongela la carn a la nevera, retirant-la el dia anterior al consum.


Una correcta gestió de la conservació de la carn és fonamental per a mantenir la seva frescor, sabor i valor nutricional. Amb pràctiques senzilles com les mencionades, podem garantir que la carn conservi la seva qualitat fins al moment de gaudir-la. Recorda sempre seguir aquests consells per a una experiència culinària segura i deliciosa.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.