BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Arròs melós amb carxofes

Per 4,04 € per persona

10/abril/2024

Ingredients per a 4 persones:

  • 2 tasses d'arròs bomba
  • 1 ceba grossa
  • 1 gra d'all
  • 2 carxofes
  • 1 branca de farigola
  • 1 llimona
  • 1 litre de brou de verdures
  • 1 gotet de vi blanc
  • Oli d’oliva verge extra

Per a la picada verda:

  • 2 cullerades de julivert fresc
  • 1 gra d'all
  • 8 ametlles torrades
  • 1 cullerada de suc de llimona

Procediment:

  1. Pela i neteja les carxofes, talla-les a 4 trossos i reserva-les en aigua freda amb suc de llimona perquè no s'oxidin.
  2. Confita les carxofes en una cassola amb oli d'oliva suficient per cobrir-les i afegeix-hi la branqueta de farigola. Quan estiguin tendres, escorre-les i reserva-les.
  3. Per a la picada verda: Lamina l'all i enrosseix-lo en una paella amb 4 cullerades d’oli. Retira-ho del foc i aboca aquest oli amb l'all en un got de turmix amb el julivert, les ametlles torrades i el suc de llimona. Tritura-ho i reserva-ho.
  4. Talla la ceba a daus petits i sofregeix-la en una cassola mitjana amb oli, fins que estigui ben daurada.
  5. Talla l'all a trossets i afegeix-lo a la ceba.
  6. Escalfa el brou de verdures en una altra olla.
  7. Desglaça el sofregit d’all i ceba amb vi i incorpora-hi l'arròs.
  8. Nacara l'arròs per segellar-lo i que no deixi anar midó. Mulla’l amb el brou calent, i cuina’l 5 min a foc fort i 10 min a foc mitjà. Comprova el punt de l'arròs i deixa’l reposar 2 min. abans de servir-lo amb les carxofes i la picada verda.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.