BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Berenar infantil

26/febrero/2022

Sorprèn els teus fills amb aquesta torrada de crema de xocolata casolana amb plàtan, maduixes i coco.

Ingredients:

  • 1 llesca de tap de pa multicereal
  • 100g de cobertura de xocolata
  • 150 g de crema de cacauet
  • 20 ml d’oli de coco
  • Plàtan
  • Maduixes
     

Preparació:

  1. Aboca en un cassó 100 g de cobertura de xocolata trossejada i fon-la al bany maria a foc suau.
  2. Un cop desfeta, afegeix-hi 150 g de crema de cacauet i 20 ml d’oli de coco. Retira-ho del foc i continua remenant-ho fins que tots els ingredients quedin integrats. Reserva-ho i deixa-ho refredar.
  3. Unta la llesca de tap de pa multicereal amb la crema de xocolata casolana.
  4. A sobre, afegeix-hi el plàtan i les maduixes tallades a trossets. Decora-ho també amb una mica de coco.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.