BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Bon Preu és escollit com la millor cadena de supermercats regionals

12/mayo/2017

Un estudi pioner d’In-Store Media i Salvetti Llombart ha situat els supermercats Bonpreu i Esclat com la cadena més ben valorada pels clients. Amb la creació de l’Observatorio Shopper Experience (OSE), s’ha s’ha iniciat un estudi sobre la satisfacció global dels clients envers al seu supermercat habitual.

Aquest treball de camp, en què s’han realitzat 1.300 entrevistes en tot el territori de l’Estat Espanyol, ha analitzat les variables referents al preu, la comoditat i l’experiència de compra, l’assortiment i la sostenibilitat. En aquest darrer indicador, s’hi inclouen aspectes que cada cop prenen més importància per als clients com són el respecte cap al medi ambient, la responsabilitat social corporativa, el benestar dels treballadors o el suport a l’economia local.

Així doncs, en la categoria de marques regionals, Bonpreu i Esclat ens hem situat en la primera posició del rànquing amb 27 punts, una puntuació global força superior a la resta de grups de distribució regionals tant de Catalunya com de la resta del territori. Els nostres clients han valorat molt positivament la nostra aposta per la sostenibilitat i l’experiència de compra, així com també els productes de proximitat i km0.

A nivell estatal, les cadenes més ben valorades han estat Carrefour (47 punts) i Mercadona (38 punts), darrere de les quals ens situem el Grup Bon Preu, ocupant la tercera posició d’aquest índex global. Per mitjà d’aquest estudi, es pretén analitzar els criteris pels quals els clients escullen un determinat supermercat per omplir la seva cistella de la compra.

La qualitat dels productes frescos, l’àmplia varietat de productes saludables, extensa varietat de marques, l’atenció d’experts professionals, el bon tracte o els avantatges de fidelització són alguns dels factors que prenen partit a l’hora de triar un supermercat com a preferit. A Bonpreu i Esclat treballem diàriament per oferir tot això i molt més als clients que dipositen la seva confiança en els nostres establiments.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.