BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Bon Preu llança la nova web de compra online bonpreuesclat.com

12/noviembre/2018

 

  • S’ha renovat la web de compra online del Grup amb l’objectiu que els clients puguin realitzar la compra de forma més fàcil, ràpida i còmoda
  • La nova plataforma millora la usabilitat de la web i ofereix novetats com una versió totalment optimitzada per a dispositius mòbils

 

El Grup Bon Preu llança la nova pàgina web bonpreuesclat.com que permet als clients realitzar la compra online de forma més fàcil, ràpida i còmoda. El supermercat online BonpreuEsclat compta amb més d’11.000 referències, oferint la mateixa qualitat de producte i servei que als establiments. El nou servei online disposa d’una nova imatge de marca i suposa la modernització de la identitat digital de la web de compra.

 

Amb l’objectiu de garantir una experiència única Bon Preu referma la seva aposta d’orientació al client. La nova plataforma ofereix avantatges com l’accés des de qualsevol dispositiu (mòbil, tauleta i ordinador) gràcies a la nova versió totalment optimitzada per a dispositius mòbils; així com millores en la usabilitat de la interfície permetent una navegació més intuïtiva i fàcil, i una visualització dels productes i de les seccions millorada. Incorpora noves funcionalitats com cercar per preferits, al•lèrgens, ecològics a través de filtres que faciliten el procés de compra.

 

La nova plataforma ofereix un servei més flexible amb la possibilitat de modificar la compra fins a hores abans de la recollida. El pla de fidelització està totalment unificat entre les compres a les botigues físiques i a la botiga online. A més a més, amb el nou sistema el pagament de la compra no es realitza fins el moment de la recollida.

 

Amb aquest sistema de compra online els clients poden escollir el dia i la hora de la recollida i l’equip de la botiga online li carrega la compra al cotxe en menys de 5 minuts. Paral•lelament Bon Preu continuarà obrint nous punts de recollida al llarg del territori, seguint el model d’èxit de ”compra i recull” amb el cotxe iniciat l’any 2012.

 

La nova web de compra online suposa un pas endavant més en la transformació digital del Grup i la visió de convertir-se en el referent català en la venda d’alimentació també per internet. El passat mes de juliol, el Grup de distribució català va anunciar un acord amb Ocado, un dels millors operadors online d’alimentació del món, per enfortir el seu canal de compra online. A banda de la renovació del web també està previst llançar una aplicació mòbil de compra (APP) pròximament, ampliar els punts de recollida i millorar les condicions de servei.

 

Tots els progressos tecnològics que s’estan fent permetran en un futur pròxim oferir el servei d’entrega a domicili. El desplegament del servei a domicili es farà de forma gradual i progressiva per garantir sempre una excel•lent experiència de compra i la satisfacció del client.

 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.