BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Bon Preu s’adhereix al Gran Recapte Online

23/noviembre/2018

 

El Grup Bon Preu torna a col•laborar amb la 10ª edició del Gran Recapte d’Aliments a Catalunya. Es tracta d’una campanya de recollida d’aliments bàsics per les persones més necessitades de casa nostra durant els dies 30 de novembre i 1 de desembre.

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs dels Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany ha arribat a la desena edició.

Un any més ens sumem a la campanya del Gran Recapte d’Aliments als establiments Bonpreu i Esclat on s’hi farà recollida d’aliments amb l’objectiu de sumar en aquesta iniciativa. La recollida d’aquesta 10 ª edició es realitzarà als mercats i supermercats de les principals poblacions catalanes.

Els aliments més adients per la donació són llegums cuits, oli de girasol, mllet, brou, llaunes de conserva de peix, llaunes de mandonguilles, galetes, tomàquet natural i aliments infantils com ara llet maternitzada, cereals (farinetes) i purés infantils. Aquests són aliments d´alt valor nutritiu, bàsics en l´alimentació de les persones.

Enguany i com a novetat, des de Bonpreu i Esclat a banda de contribuir amb la iniciativa a les nostres botigues, també pots fer la teva col•laboració online. És senzill i ràpid i només has d’afegir algun dels 3 lots solidaris a la teva cistella online i des de Bonpreu i Esclat farem l’entrega al Banc dels Aliments.

Al nostre supermercat online hi tens els 3 lots solidaris disponibles per tal que hi col•laboris.

T’animes a col•laborar-hi?

Recorda, que també et pots apuntar com a voluntari per a qualsevol dels nostres establiments, perquè la teva voluntat i col•laboració són imprescindibles!

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.