Encara no saps què soparàs la nit de Cap d'Any? El marisc és un dels ingredients més preuats d'aquestes dates; suculent i versàtil, val la pena fer-li un lloc al menú, ja sigui com a plat principal o aperitiu. Des de Bonpreu i Esclat, t'ho posem fàcil i et portem el marisc del mar a la taula; a les nostres peixateries, trobaràs una àmplia varietat de marisc: llagosta, ostres, llamàntol, llagostins... O bous de mar per preparar-los al forn seguint aquesta deliciosa recepta que de ben segur agradarà a tots els teus convidats!
Ingredients per a 4 persones:
- 2 bous de mar
- 1 ceba gran
- 2 grans d’all
- 1 tomàquet madur gran
- Brandi
- Pebre vermell
- Pa ratllat
Elaboració:
- Cou els bous de mar en aigua bullent i treu-los tota la carn, procurant no perdre res (ni coral ni l’aigua que deixa anar el marisc).
- En una paella, sofregeix-hi a ceba i l’all picats.
- Quan estiguin tous, afegeix-hi el brandi i el tomàquet triturat. Deixa-ho coure uns 10 minuts més a foc suau i afegeix-hi tot el que havies tret del bou. Tot seguit, cou-ho 5 minuts més.
- Farceix els dos bous de mar, empolsa’ls amb pa ratllat i posa’ls al forn a gratinar.
No dubtis a encomanar els bous de mar a la peixateria del teu Bonpreu o Esclat i te'n lleparàs els dits a taula!