BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

angle-left Atrás

Canelons de bou de mar

Canelons de bou de mar

07/octubre/2015
Xef: Pep Nogué
 
Ingredients (per a quatre persones):
  • 2 bous de mar
  • 4 làmines rectangulars de pasta fresca
  • 100 g  d’albergínia escalivada
  • 100 g de tomàquet
  • 100 g de remolatxa cuita
  • 1 escalunya
  • Un polsim de sal
  • Porradell picat
  • 50 g de maionesa d’oli d’oliva
Per a la vinagreta:
  • 100 ml d’oli d’oliva verge extra
  • Un raig de vinagre agredolç de vi negre
  • 1 cullerada de mostassa antiga
 
Preparació:
  1. Posa aigua a bullir amb un polsim de sal. Quan arrenqui el bull, tira-hi les làmines de pasta i deixa-les coure. Refreda-les en aigua freda i posa-les sobre un paper assecant per treure’n tota l’aigua.
  2. Amb la mateixa aigua, bull els bous de mar durant uns 15 minuts (segons el pes). Refreda'ls en aigua amb gel, obre'ls i separa'n la carn.
  3. Pica l’albergínia ben fina.
  4. Escalda el tomàquet en aigua bullent. Refrea', pela' i traeu-ne la grana. 
  5. Talla'l a daus molt petits; fes el mateix amb la remolatxa cuita i el bou de mar.
  6. Pela l’escalunya i talla-la ben fina.
  7. En un bol, barreja: l’albergínia, el tomàquet, la remolatxa, el bou de mar, l’escalunya, el porradell picat, la maionesa i sal. Mescla-ho.
  8. Forma els canelons i amaneix-los amb una vinagreta que hauràs fet amb oli d’oliva, el vinagre agredolç de vi negre i la cullerada de mostassa antiga.

Más entradas de blog

Arròs de tripa de bacallà

Xef: Pep Nogué   Ingredients per a 4 persones: 100 g de tripa de bacallà...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.