BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Clotxa de mar i muntanya

17/julio/2020

Ingredients per a 4 persones:

2 pans de pagès de 500 g cadascun

8 tomacons o tomàquet de penjar

2 cebes

200 g de fesols bullits (mongeta blanca)

300 g de botifarra

300 g de sepionetes

400 g de brou fosc d'ossos (o brou de carn)

sal

pebre negre

 

Preparació:

  1. Escaliva els tomacons i les cebes a la brasa (si no tens brasa, feu-ho al forn) i reserva'ls amb oli d'oliva.
     
  2. En una paella, salta amb molta cura i breument les mongetes amb oli i reserva-les.
     
  3. En una cassola amb una mica d'oli d'oliva, daura la botifarra tallada a trossos d'uns 5 g i les sepionetes.
    Afegeix-hi el brou de carn i redueix-lo.
     
  4. Afegeix-hi els tomacons escalivats sense pela i una mica aixafats i la ceba escalivada tallada a la juliana.
    Salpebra-ho i deixa-ho una estona a foc baix fins que vegis que el tomacó i el brou estan ben fusionats.
     
  5. Apaga el foc, afegeix-hi les mongetes i rectifica-ho de sal i pebre, si és necessari.
     
  6. Talla els pans  per la meitat i treu-ne la molla amb un ganivet, procurant que surti tota sencera. Quan tinguis la clotxa (el pa buit a manera de recipient o carmanyola), passa-la per la brasa o escalfa-la al forn a 200 °C.
     
  7. Farceix les clotxes amb el mar i muntanya que teniu a la cassola i tapa-les amb la molla de pa que ha sobrat.

     

 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.