BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Com s’ha construït el nou magatzem de productes refrigerats de Bonpreu i Esclat?

29/marzo/2017

El nou magatzem de productes refrigerats està situat a Balenyà, on es troben les instal·lacions logístiques de Bonpreu i Esclat. Les obres han tingut una durada de 15 mesos i han suposat una inversió de 38 milions d’euros i generarà 200 nous llocs de treball.

Aquest nou magatzem té una dimensió de 23.000 m², que sumats als ja existents a la ciutat logística sumen un total de 58.500 m². Així mateix, el nou magatzem compta amb la instal·lació d’autoconsum fotovoltaic més gran i amb més potència de Catalunya, amb un total de 2.454 panells solars.

En aquest vídeo et mostrem detalladament quina ha estat l'evolució de les obres i com s'ha construït el nou magatzem de productes refrigerats de Bonpreu i Esclat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.