BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Croquetes d'escalivada

22/septiembre/2021

Ingredients per a 4 persones:
400 g d'escalivada (1 ceba, 1 pebrot vermell, 1 albergínia)
80 g de farina de blat
600 ml de llet
80 g de mantega
sal
pebre blanc
julivert
2 ous
200 g d'ametlla mòlta
200 g d'ametlla a dauets
200 g de farina
oli d'oliva verge extra
allioli
romesco 

Preparació:

  1. Escalfa la llet a punt de bullir. Escorre bé els líquids de l'escalivada i pica-la a dauets.
  2. En una olla, fon la mantega i afegeix-hi de cop 80 g de farina, sense parar de remenar, fins a diluir-la bé.
  3. Aboca-hi la llet calenta sense parar de remenar-ho. Afegeix-hi l'escalivada picada i condimenta-ho amb sal, pebre blanc molt i el julivert picat. Deixa-ho coure a foc baix 10 min, remenant-ho de tant en tant.
  4. Aboca la massa espessida en una safata amb el fons cobert amb film de cuina i tapada arran també amb film de cuina, i deixa-la refredar completament a la nevera.
  5. Deixa la massa quallada sobre una taula de tallar i, amb un ganivet, raciona-la a quadrats de mida de mos.
  6. Empana les porcions passant-les per farina de blat, ou batut i la barreja de les dues ametlles. Fregeix les croquetes en tandes de poques unitats, en oli abundant, a 180 ºC, fins que estiguin ben daurades i cruixents.
  7. Escorre-les sobre paper de cuina i serveix-les acabades de fer. Acompanya-les amb romesco i allioli.


 

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.