BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Decàleg de l'alimentació saludable

17/agosto/2016

Menjar bé és fonamental per trobar-nos bé i gaudir d'una bona salut, per la qual cosa hem de ser conscients de la importància que pren l'alimentació en el nostre dia a dia. És necessari planificar correctament els àpats i seguir uns hàbits saludables que ens ajudaran a cuidar-nos en el nostre dia a dia. És per això que des de Bonpreu i Esclat volem presentar-te aquest decàleg per a una bona alimentació que de ben segur et donarà un cop de mà a l'hora de seguir una dieta sana i variada.

  1. Una alimentació equilibrada ha d'aportar tots els nutrients que el nostre cos necessita. Això s'aconsegueix amb una dieta tan variada com sigui possible, així com també resulta fonamental la forma com cuinem els aliments, per la qual cosa et recomanem consultar aquests consells per cuinar amb menys calories.
  2. Una correcta hidratació ens ajuda a mantenir l'equilibri del nostre cos. Cal beure entre 1'5 i 2 litres d'aigua cada dia.
  3. L'activitat física forma part d'uns hàbits saludables.
  4. Cuinar és un art. Una alimentació saludable pot ser alhora creativa i plena de sabors.
  5. Fer els 5 àpats al dia permet tenir energia durant tota la jornada i fer front a l'activitat diària.
  6. L'acte de menjar és un fet socialitzador; per això, és millor fer-lo amb bona companyia, en un ambient relaxat i dedicant un mínim de 30 minuts els àpats principals.
  7. Abans de consumir aliments crus, cal rentar-los bé; els que es consumeixen cuinats han d'estar completament cuits per tal que siguin segurs per al consum.
  8. Cal menjar a poc a poc i mastegar bé els aliments per tal d'afavorir una bona digestió.
  9. L'alimentació ha de cobrir les necessitats energètiques i saludables per al correcte funcionament del nostre cos.
  10. Planificar els menús per a cada setmana és clau per a una bona organització i contribueix a una alimentació equilibrada. Pots aprendre més al post: Consells per fer una compra intel·ligent.

Esperem que aquestes 10 recomanacions et resultin d'allò més útils per gaudir d'àpats saludables i comptar amb la millor salut!

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.