BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

El comerç just a Bonpreu i Esclat

04/mayo/2016

El comerç just és un comerç alternatiu que contribueix al desenvolupament sostenible dels productors més desfavorits, especialment dels països del Sud. Seguint criteris ètics i mediambientals, es treballa per millorar les condicions de treball d’aquests productors i garantir-los majors oportunitats en el mercat.  

Bonpreu i Esclat vam ser els primers supermercats en disposar de productes de comerç just, i és que des de l’any 1999 els nostres clients poden trobar alguns d’aquests productes als nostres establiments durant tot l’any.

Aquest mes de maig celebrem el mes del comerç just, coincidint amb el Dia Mundial del Comerç Just que té lloc el dia 9 d’aquest mateix mes, i a Bonpreu i Esclat ampliem la gamma de productes de comerç just.

Així doncs, tots els establiments disposen d’una exposició especial d’articles d’Alternativa 3 i Oxfam Intermón, dues entitats que treballen per promoure aquest tipus de comerç. D’aquesta manera, es vol donar a conèixer els productes i, a la vegada, prendre consciència sobre la importància del comerç just.

Així mateix, organitzem degustacions de cafè de comerç just en diferents establiments Bonpreu i Esclat, per tal que els nostres clients tinguin la possibilitat de degustar-lo. Aquí et deixem les dates:

Anima’t a conèixer els productes de comerç just al teu Bonpreu o Esclat, t’hi esperem!

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.