BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Entreguem els premis del 21è concurs de dibuix d'Esclat

20/noviembre/2017

Aquest dissabte 18 de novembre vam celebrar l’acte de lliurament de premis del 21è concurs de dibuix infantil d’Esclat, una festa que va tenir lloc al Zoo de Barcelona on van ser convidats els 387 guanyadors/es dels 43 hipermercats Esclat de tot Catalunya i en què vam donar a conèixer els 

Ben d’hora al matí, els petits artistes i les seves famílies anaven arribant al zoològic il·lusionats i ansiosos per saber si serien ells els guanyadors finals i els qui s’emportarien el fantàstic premi: un cap de setmana a Port Aventura! A l’escenari els esperava l’animador Pep Callau per fer-los passar una estona d’allò més divertida, ballant, saltant i rient. Ningú no es va quedar pas quiet i tots ens vam engrescar amb les divertides ballarugues.

En Jaume Moncunill, Cap d’Ensenya d’Esclat, també va voler dirigir unes paraules d’agraïment a tots els participants per fer possible que aquest certamen hagi arribat ja a la seva vint-i-unena edició. De la mateixa manera, va animar les famílies a seguir engrescant la canalla a dibuixar, una activitat fonamental per incentivar la imaginació i la creativitat dels més petits de la casa.

Així mateix, en l’acte també vam comptar amb la presència del jurat del concurs, format per: en Rafel Vives, presentador del programa Ja t’ho faràs de TV3; l’Anna Mongay, mestra i il·lustradora; i en Marc Sadurní, director del Centre d’Expressió Plàstica Zig Zag. Convé destacar que tots tres no ho van tenir gens fàcil per fer la tria dels millors dibuixos finalistes entre un total de més de 5.700 dibuixos participants!

Ells mateixos van ser els encarregats d’anunciar quin havia estat el seu veredicte final i van fer pujar a l’escenari aquests tres petits grans artistes:

  • Ivan Sánchez Furtet, guanyador de la categoria de 3 a 5 anys i que va participar a l’Esclat de Vic Nord amb un colorit dibuix d’un coet.
  • Guifré Garcia Pena, guanyador de 6 a 7 anys, participant de l’Esclat de Vilafranca del Penedès i que va dibuixar un volcà amb diferents tècniques pictòriques.
  • Judit Guasch Salas, la guanyadora de 8 a 10 anys que va entregar el seu dibuix a l’Esclat de Camprodon, on hi va retratar amb tot detall un supermercat Esclat.

Un cop finalitzada l’entrega dels premis, tota la canalla i les seves famílies van poder gaudir al Zoo durant la resta del dia, coneixent de prop els animals més salvatges.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.