BLOG

A través del blog de los establecimientos Bonpreu y Esclat, podrás mantenerte al día sobre nutrición, gastronomía y muchos otros aspectos de nuestro territorio.

angle-left Atrás

Recepta de faves, pèsols i carxofes amb pollastre

Recepta de faves, pèsols i carxofes amb pollastre

20/enero/2020

Recepta de faves, pèsols i carxofes amb pollastre, ingredients per a 4 persones:

  • 4 cuixes i 4 contracuixes de pollastre
  • 2 cebes tendres
  • 500 g de faves sense beina
  • 500 g de pèsols sense beina
  • 6 cors de carxofa
  • 500 ml de brou de verdures
  • Fulles de llorer
  • Branquetes de menta fresca
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal

 

Elaboració

  1. Renteu el pollastre, eixugueu-lo bé, salpebreu-lo i sofregiu-lo en una cassola ampla amb unes cullerades d’oli durant 10 minuts. Després, retireu-lo del foc i reserveu-lo.
  2. Peleu les cebes tendres, piqueu-les i aboqueu-les a la cassola feta servir per al pollastre. Coeu-les a foc suau durant 10 minuts. Afegiu-hi les faves, els pèsols i les carxofes tallades a quarts.
  3. Incorporeu-hi de nou el pollastre, remeneu-ho, saleu-ho i cobriu-ho amb el brou de verdures. Afegiu-hi les fulles de llorer i les branquetes de menta fresca. Coeu-ho durant 20 minuts a foc suau, retireu-ho del foc, deixeu-ho temperar una estona i serviu-ho.

Más entradas de blog

Xai, carn de festa

Amb una carn tendra i un gust inconfusible, el xai triomfa a moltes llars del país. És apta...

Recepta de timbal de quinoa amb espaguetis vegetals

Recepta de timbal de quinoa amb espaguetis vegetals, ingredients per a 4 persones: 150 g...

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso. Más información.