BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Suma't als ecològics!

07/junio/2016

Els productes ecològics (eco), orgànics o biològics (bio) són aquells que s’han produït de forma natural i sostenible, sense l’ús de productes químics afegits ni modificats genèticament, entre altres.

Així mateix, els productes i tècniques que s’utilitzen per a la seva obtenció són sempre el més sostenibles i naturals possibles, per la qual cosa es contribueix a la conservació de l’entorn i el medi ambient.

És per això que a Bonpreu i Esclat comptem amb una àmplia varietat d’aliments ecològics en gairebé totes les seccions dels nostres establiments, per tal de satisfer les necessitats dels nostres clients/es.

Alhora, convé tenir en compte que no sempre es compleix allò que molta gent creu: els ecològics són més cars. I uns bons exemples que ho demostren són els tomàquets cherry o cirerols ecològics BioSabor que trobaràs als nostres establiments, substituint els tomàquets convencionals però mantenint el mateix preu.

De la mateixa manera, les herbes aromàtiques fresques: menta, alfàbrega, julivert, coriandre, cibulet, etc.  dels nostres supermercats són ecològiques i es comercialitzen al mateix preu que tindrien les de conreu tradicional. Aquí podeu veure un vídeo del procés productiu de les Herbes de Can Riera, les que podràs comprar a Bonpreu i Esclat.

Com pots reconèixer un producte biològic?
Els productes eco o bio han de complir unes estrictes normatives per garantir que s’han respectat tots els criteris de producció ecològica. Així mateix, els aliments biològics envasats sempre hauran de dur un segell identificatiu de l’autoritat de control certificadora juntament amb el logotip d’Agricultura Ecològica de la Unió Europea. En el cas d’aquells que es comercialitzen a granel, com pot ser la fruita i la verdura, els identificadors han de figurar en petites etiquetes o a la caixa.

A Bonpreu i Esclat, treballem perquè puguis trobar durant tot l’any una completa gamma de productes per seguir una alimentació saludable i equilibrada. Suma’t als ecològics!

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.