BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Guisat de sípia amb pèsols

13/febrero/2024

Ingredients:

  • 800 g de sípies.
  • 300 g de pèsols.
  • 1 ceba picada.
  • 2 tomàquets.
  • 3 grans d'all.
  • 2-3 fulles de llorer.
  • Oli d'oliva verge extra.
  • Sal.
  • Pebre.
  • 1/2 got de vi blanc.
  • (Opcional) Brou de peix.
  • (Opcional) Pebre vermell dolç.
  • (Opcional) Pa ratllat.

Preparació:

  1. Neteja les sípies eliminant la pell externa i talla-les en trossos d'una mida adequada.
  2. En una cassola gran, escalfa oli d'oliva i salta les sípies fins que estiguin daurades.
  3. Afegeix la ceba picada a la cassola i sofregir fins que estigui transparent.
  4. Incorpora els alls picats i cuina'ls fins que desprenguin el seu aroma.
  5. Afegeix els tomàquets picats a la cassola i cuina'ls fins que es desfacin i es converteixin en una salsa. Remena-ho bé per integrar tots els ingredients.
  6. Incorpora les sípies a la cassola, barreja amb la salsa i deixa'ls que s'impregnin amb els sabors.
  7. Afegeix els pèsols i remena-ho bé.
  8. Aboca mitja copa de vi blanc a la cassola.
  9. Deixa que el vi redueixi una mica per donar als ingredients un sabor més profund.
  10. Afegeix una tassa de brou de peix o aigua a la cassola.
  11. Incorpora les fulles de llorer per donar aromes subtils al guisat.
  12. Redueix el foc, tapa la cassola i deixa que el guisat de sípia i pèsols cogui lentament fins que les sípies estiguin tendres.
  13. Prova i ajusta la sal i el pebre segons el teu gust.
  14. Si ho desitges, decora el plat amb pebre negre molt o empolvora-hi una mica de pa ratllat per sobre abans de servir.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.