BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Hamburguesa de llenties amb amanida de col

18/agosto/2022

Ingredients per a 4 persones:

Per a les hamburgueses de llenties:

  • 300 g de llentia cuita ecològica 
  • 75 g de pastanaga ratllada
  • 1 cullerada de concentrat de tomàquet (uns 30 grams)
  • 2 cullerades de julivert picat (uns 4 grams)
  • 1 all picat
  • 1 cullerada de pebre vermell fumat
  • 1 culleradeta de comí picat
  • ½ culleradeta de ceba en pols
  • Un pessic de sal
  • 1 pessic de pebre negre molt
  • 2 cullerades de civada molta
  • Oli d’oliva verge extra per coure-les

Per a la maionesa de mostassa i mel:

  • 10 g de mel
  • 150 g de maionesa
  • 15 g de mostassa antiga de Dijon

Per a l’acompanyament:

  • 100 g de col llombarda
  • 100 g de pastanaga ratllada
  • 10 fulles de julivert picat
  • El suc d’una llima
  • 2 cullerades de tahina
  • Sal i pebre negre

Per a les hamburgueses:

  • 4 panets d’hamburguesa de llavors 
  • 50 g de ruca fresca

Preparació:

  1. Per a les hamburgueses de llenties: En un bol barreja amb una forquilla o amb la mà les llenties, la pastanaga, les espècies, el julivert picat, la pasta de tomàquet, la farina xafa una mica les llenties fins a formar una massa homogènia per a que puguis formar les hamburgueses. 
  2. Un cop a punt forma 4 hamburgueses amb les mans i reserva-les uns instants a la nevera per a que agafin cos.
  3. Daura les hamburgueses en una paella amb un xic d’oli d’oliva, pels dos cantons uns 4 minuts aproximadament, fins que quedin daurades.
  4. Per a la maionesa de mostassa i mel: Mescla la maionesa amb la mel i la mostassa.
  5. Per a l’acompanyament: Talla a tires fines la col llombarda i barreja-la amb el julivert una mica trencat, la pastanaga ratllada, la tahina, el suc de llima, la sal i el pebre i deixa-ho reposar uns 20 minuts per a que s’estovi una mica.
  6. Marca el pa d’hamburguesa obert per les dues bandes en una paella amb un xic d’oli

Presentació:

  1. Unta sobre la base del pa d’hamburguesa la maionesa de mostassa i mel .
  2. Al damunt, col·loca-hi l’hamburguesa de llenties.
  3. Afegeix per sobre l’amanida de col i unes fulles de ruca.
  4. Finalitza l’hamburguesa tapant amb la tapa del pa. 


 

Gestión del consentimiento de las Cookies
Te informamos que en este sitio web, propiedad de Bon Preu, S.A.U., se utilizan cookies propias técnicas, de personalización y de terceros para analizar el uso del sitio web, recopilando información sobre tu comportamiento con el fin de desarrollar un perfil específico sobre ti y mostrarte publicidad en función del mismo. A continuación, podrás aceptarlas todas haciendo clic en la opción ‘Aceptar’, rechazarlas todas menos las estrictamente necesarias haciendo clic en ‘Rechazar’ o configurarlas según tus preferencias mediante el botón ‘Configurar’. Para más información, consulta nuestra Política de cookies.