BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Hem inaugurat el nou magatzem de productes refrigerats a Balenyà

20/marzo/2017

Ahir diumenge 19 de març, el Molt Honorable president de la Generalitat, el senyor Carles Puigdemont, va inaugurar el nou magatzem de productes frescos, acompanyat del president i director general del Grup Bon Preu, Joan Font i Fabregó, en un acte amb més de 1.200 assistents.

Les autoritats, treballadors, proveïdors i la resta d’assistents van poder visitar aquest nou magatzem de productes refrigerats ubicat a Balenyà, a la comarca d’Osona. Així mateix, durant l’acte inaugural conduït pel periodista osonenc Albert Om, es va procedir a fer la destapada de la placa inaugural per part del MH president de la Generalitat de Catalunya.

Aquest nou magatzem té una superfície de 23.000 m2 que permeten traslladar-hi els productes de carnisseria, xarcuteria, fruita i verdura. La instal·lació inclou una sala per a l’expedició dels productes, una sala per a l’emmagatzematge, una zona d’obrador de carn, oficines i serveis.

D’aquesta manera, la ciutat logística que abasteix els supermercats Bonpreu i Esclat passa a tenir unes dimensions totals de 58.500 m2, des d’on es poden subministrar els més de 25.000 productes cap a tots els establiments del territori.

Les noves instal·lacions de Balenyà compten amb una instal·lació solar fotovoltaica formada per 2.454 panells que es converteix en la més gran i amb més potència de Catalunya. Així doncs, es pot generar fins a un 40% del consum elèctric del nou magatzem a través d’aquesta energia renovable.

Aquesta ampliació del magatzem ha suposat una inversió de 38 milions d’euros i genera 200 nous llocs de treball, de tal manera que en total seran més de 650 les persones que treballaran a la ciutat logística de Bonpreu i Esclat.

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.