BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

En el blog de Bonpreu y Esclat, puedes encontrar recetas, consejos nutricionales, información de actualidad sobre alimentación, hablamos sobre gastronomía de nuestro territorio y muchos otros temas.

null

Blogs

Ja és aquí el 21è concurs de dibuix infantil d’Esclat!

09/agosto/2017

Hem donat el tret de sortida al 21è concurs de dibuix infantil d’Esclat! Un any més, del 7 d’agost al 10 de setembre, organitzem aquest certamen artístic adreçat als nens i nenes d’arreu del territori català.

La temàtica és lliure, per tant, la canalla haurà de deixar volar la seva imaginació i plasmar sobre el paper la seva millor creació artística. Per participar-hi, només cal recollir una làmina en qualsevol dels 43 supermercats Esclat i retornar-la dibuixada; tots els infants que entreguin el seu dibuix rebran com a obsequi una capsa de colors.

Les categories de participació són tres, classificades per edats:

  • De 3 a 5 anys
  • De 6 a 7 anys
  • De 7 a 10 anys

A cada supermercat Esclat i per cadascuna de les categories, els participants podran optar a fantàstics premis:

  • Primer premi: 3 entrades per a Naturlandia, el parc d’aventures d’Andorra.
  • Segon premi: targeta regal d’Abacus per valor de 30€
  • Tercer premi: targeta regal d’Abacus per valor de 20€

I, per si fos poc, els nens i nenes que resultin guanyadors de tots els Esclat passaran a la Gran Final del concurs de dibuix i els guanyadors absoluts s’emportaran un cap de setmana per a 3 persones a Port Aventura.

Així doncs, no esperis més i apropa’t al teu supermercat Esclat més proper i demana làmines, perquè els petits grans artistes de casa es diverteixin dibuixant i puguin guanyar aquests meravellosos premis!

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y medición de nuestra web, así como para mostrarte publicidad personalizada a partir de tu perfil y hábitos de navegación. Puedes aceptar todas las cookies pulsando el botón "Aceptar" o configurar o rechazar su uso pulsando los botones "Configurar" o "Rechazar". Más información.